2012-06-08 08:56:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - rengeteg jót tartogathat ez a nap

Napi horoszkóp június 8-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kezdenek igen kesze-kuszává, azaz átláthatatlanná válni a pénzügyei. Ha eddig még nem tette volna, sürgősen fogadjon fel egy jó könyvelőt, aki rendbe teszi számvetéseit. Utólag már senki nem segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napját, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. Néha napján még ön is megteheti, hogy változtasson az elképzelésein. A sziklaszilárdságot elég belül őriznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Új, és nagyszerű tervei vannak, amikre alapozva valóban megváltoztathatja a jövőjét. A megvalósításukhoz azonban szüksége lehet egy alapos önvizsgálatra. Vajon kellő szilárdsággal, kitartással rendelkezik-e?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A nap, bár kedveszegetten vág bele, rengeteg jót tartogathat az ön számára. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheti magát. Ne hagyja, hogy csip-csup veszekedésekkel, kicsinyes civódásokkal elrontsák a napját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A munkahelyén azzal fogadják, hogy újabb feladatokat varrnának a nyakába. Ne mindjárt a tiltakozással kezdje: előbb taktikusan puhatolja, ki, miféle kompenzációkat kaphat ezért cserébe.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan látogató nagy örömet okozhat önnek. Régi szép emlékekbe merülhet a társaságában. A régi emlék csak azért fájó, mert úgy érezheti: immár nagyon öreg. Ám a múló idő talán mégsem múlt egészen el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemes élményekben lehet ma része: valamilyen nehéz feladatot tudhat le olyan könnyedén, amint azt álmában sem gondolta volna. Persze nem minden lesz ilyen fenékig tejfel, készüljön fel a nehézségekre is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Derűs szép napra számíthat. Ha jól szervezte a nyarát, akkor meglehet, már nem is az otthonában találja ez a reggel. Vagy legalább már nagyon közel a pillanat, amikor utazhat. Készüljön fel rá!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legyen egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep. Sőt, ezzel akár mindent örökre elronthat. A megbocsátás és a türelem is nagyon szép erények!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem ártana egy alapos tisztítókúrát tartania: ez testére és lelkére is igencsak ráférne. Talán túl sok méreganyag halmozódott fel a szervezetében, és ez az okozója depresszív hangulatainak. Eressze el a bút!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben megszaporodtak a problémái a szomszédjaival, a távolabbi ismerőseivel. Valaki – talán nem is rossz indulatból – ártó módon pletykálgat önről. De csak az árthat önnek, amit magára vesz. Inkább kacagjon rajta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Érzékeny és sebezhető hangulatban találja önt ez a nap. Ezzel persze a legnagyobb terhet a kedvesére rója. Ám nem várhatja el még tőle sem, hogy minden bánatában maradéktalanul osztozzon önnel. Főleg, ha ön túlzásokba esik.

 

Napi horoszkóp
(Astronet.ro)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: